VERZORGD AFSCHEID

De Willemshoeve historische boerderij Woerden

Een bijzondere afscheidsdienst voor uw geliefde
De Willemshoeve is een bijzondere locatie waar niet alleen leven, maar ook afscheid gevierd kan worden. Een plek te midden van de historie om even stil te staan, de overledene te herdenken en herinneringen op te halen met familieleden en vrienden. Wij vinden dat een mooi leven een passend afscheid verdient, want een uitvaart is een blijvende herinnering aan iemand.
 
Daarom zorgen wij ervoor dat de ceremonie, receptie, condoleance en/of afscheidsdienst zo goed mogelijk past bij jullie wensen en voorkeuren. Bij De Willemshoeve maken we met aandacht, in overleg, de juiste keuzes. Wij denken en helpen graag met jullie mee aan een mooi en liefdevol afscheid voor jullie geliefde en doen er alles aan om een prachtig afscheid te organiseren. We zullen u volledig ontzorgen, zodat u afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Uitvaartlocatie Woerden Met de naastgelegen kapel, onze sfeervolle binnenruimte en royale binnentuin zijn er vele combinaties mogelijk. Persoonlijk contact staat bij ons centraal, waarbij we de invulling zoveel mogelijk bij jullie laten. Hoe willen jullie de uitvaart organiseren? Denk bijvoorbeeld aan het serveren van de lievelingskoek, favoriete soep of dat geliefde broodje kroket na de dienst. De Willemshoeve is centraal gelegen en goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. De kapel is een ruime locatie met capaciteit voor grote condoleances. Voor een dienst kunnen we 150 stoelen plaatsen. Daarna kunnen we de gasten verwelkomen in De Willemshoeve en onze tuin. Bij een condoleance is een groter publiek mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Heeft u interesse in onze uitvaartlocatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.