PARTICULIEREN

Een unieke locatie voor uw bruiloft, jubileum, verjaardag of personeelsfeest nodig?

De authentieke boerderij de Willemshoeve kan geheel omgetoverd worden naar jullie wensen. Wij zorgen voor een locatie die tot in de puntjes geregeld is. Een sfeervolle ambiance, een uitnodigende dansvloer, heerlijke culinaire verwennerijen. Het is allemaal mogelijk.

Uitstekend bereikbaar vanaf de A12 en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Kom je liever met het openbaar vervoer, dan is het station op maar vijf minuten afstand.

Vraag nu je offerte op maat aan of maak een vrijblijvende afspraak.

ONS AANBOD VOOR PARTICULIEREN

unieke trouwlocatie Woerden

Trouwen

Deze magische, romantische plek in het groen is te huur voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, (zakelijke) evenementen, jubilea, high teas, diners & barbecues, optredens en herdenkingen.

Lees verder »
De Willemshoeve feestlocatie woerden

Jubilea

Heb je een jubileum te vieren en doe je dat graag met familie, relaties, vrienden of collega’s op een fijne plek waar je je meteen thuis voelt? Kom dan naar De Willemshoeve.

Lees verder »
locatie verjaardagsfeest woerden

Feesten

Uitbundig of in stijl je verjaardag vieren kan natuurlijk ook bij de Willemshoeve.
Nodig je vrienden, familie en collega’s uit voor je feest en wij zorgen voor een spetterende locatie, sfeervol en ingericht naar jouw wensen.

Lees verder »
Uitvaartlocatie woerden condoleance

Rouwen

Afscheid nemen van dierbaren hoort – onvermijdelijk – bij het leven. De Willemshoeve biedt een warme, sfeervolle plek waar je geliefde in alle rust kan worden herdacht met vrienden en familie.

Lees verder »
De Willemshoeve Woerden Bruiloft

Onze Kapel

Een unieke en sfeervolle gelegenheid voor zowel religieuze als andere bijeenkomsten. Deze kapel is op 11 december 2015 volledig gerestaureerd en heringericht. Daarmee is de kapel een sfeervolle multifunctionele ruimte geworden.

Lees verder »
De Willemshoeve historische boerderij Woerden

Locatie verhuur

De Willemshoeve is een prachtige plek om je bruiloft, jubileum, verjaardag of personeelsfeest te vieren. De boerderij met beschutte tuin, middenin het Woerdense groen transformeren we – geheel naar jouw wens – tot een magische feestlocatie.

Lees verder »