Jullie hebben wat te vieren, laat de voorpret beginnen!

Deze magische, romantische plek in het groen is te huur voor bijzondere gelegenheden als bruiloften, (zakelijke) evenementen, jubilea, high teas, diners & barbecues, optredens en herdenkingen.

“Voorpret”

Evenals die mooie herinnering is er tevens nog een belangrijk onderdeel van jullie dag. Dit is namelijk een onderschat en zeer belangrijk onderdeel namelijk; de voorpret. Wij merken in het contact, met bijvoorbeeld bruidsparen, dat het in deze tijd lastig is om volop van deze voorpret te genieten. Er zijn vele zaken die het op dit moment overschaduwen. Onzekerheid of over hetgeen er mag, nu, maar vooral straks op jullie dag. Onderwerpen als aantallen of die vreselijke 1,5 meter hebben de neiging de boel te overschaduwen. Het ziet er gelukkig naar uit dat deze nare crisis zo richting de zomer achter ons gelaten gaat worden, al is niets zeker. Al deze onzekerheden hakken enorm in op die voorpret, en dat vinden wij jammer. Hierin bieden wij dan zeker duidelijkheid en hulp!

En wat zijn concreet die onzekerheden dan? En wat kunnen wij doen om toch zo snel moeilijk die onzekerheden achter ons te laten? Wij merken dat onze gasten zich veelal zorgen maken over de mogelijkheden op de gewenste datum. En wat zijn de (financiële) gevolgen als dit allemaal niet door kan gaan? Dit zijn onze speerpunten geworden waarmee we die onzekerheden direct tackelen en omzetten in een goed en gedegen plan. Wat kan er dus wel?

Het belangrijkste is om samen te kijken wat jullie wensen zijn en dit te combineren met hetgeen er wel kan. Wij geven hierin ook eerlijk advies, een feestavond zit er voor de komende zomer dus echt niet in. Wij maken een gezamenlijk plan A waarin al jullie wensen worden verwerkt, uiteraard door ons gecheckt op haalbaarheid. Bij dit plan koppelen we direct een plan B. Zo’n plan B kan bijvoorbeeld een andere datum zijn waarbij wij de bruiloft verplaatsen. Het kan ook zo zijn dat de datum blijft staan maar de inhoudt wijzigt zoals de aantallen, dit hebben we dan allemaal netjes geregeld. Wij maken tijdens ons contact alle offertes op maat en alles wat wij voorstellen wordt op jullie lijf geschreven. Tevens is het verplaatsen van jullie bruiloft gaat bij ons kosteloos.

Dus wanneer we, zo goed als het kan, alle onzekerheden hebben weggenomen ontstaat daar gelukkig weer ruimte voor die voorpret. Wij ervaren dat onze gasten weer met plezier hun weg vervolgen. Wanneer je locatie, datum en plan staat als een huis kun je weer volop van die voorpret gaan genieten.

Tot slot

Ons is door ervaring geleerd dat trouwen in Corona tijd ontzettend bijzonder is gebleken. Er ontstaat een enorm gevoel van verbondenheid in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend lijkt. Wanneer je met elkaar een moment van liefde en warmte kunt creëren wordt dit als zeer sfeervol maar bovenal uniek ervaren en laten we eerlijk zijn, we snakken natuurlijk weer naar een goed feest!

Voor verdere tips en trics rondom jullie bruiloft raden wij aan om volgend artikel te lezen;
https://www.theperfectwedding.nl/artikelen/4649/gaat-mijn-bruiloft-door-coronavirus

Ad en Gerda Brak