De Willemshoeve bestaat 50 jaar en dat vieren wij!

De Willemshoeve werd in 1672 gebouwd door Adolf van der Win uit Delft. Sindsdien hebben vele families geleefd in dit eeuwenoude pand, dat vanaf 1946 De Willemshoeve heet. Vanaf 1976 is de boerderij eigendom van de Sint Franciscus Stichting uit Woerden, die het pand aankocht om met de huuropbrengsten goede doelen te ondersteunen.

Sinds januari 2017 hebben het horeca echtpaar Ad en Gerda Brak De Willemshoeve onder hun hoede. Ad is topkok, cateraar en horecaman van het eerste uur. Zijn vrouw Gerda is verantwoordelijk voor de administratie en de personeelszaken in het bedrijf. Hun kracht: aanvoelen wat hun gasten willen, meedenken, inspireren en iedereen een warm, welkom thuisgevoel geven in De Willemshoeve.

Sinds de oprichting is menig huwelijk hier gesloten en gevierd. In 2023 bestaat De Willemshoeve 50 jaar, en wie jarig is trakteert…

Win een feest t.w.v. €5.000,-
Zijn jullie in de afgelopen 50 jaar getrouwd in De Willemshoeve of kennen jullie mensen die hier getrouwd zijn? Dan maak je kans op een feest ter waarde van €5.000,- om het huwelijk opnieuw te vieren! Alles is geregeld: van hapjes en drankjes tot prachtige, feestelijke versieringen.

Hoe doe ik mee?
Stuur de mooiste, sfeervolle foto’s van jullie huwelijksfeest in De Willemshoeve op. Misschien heb je nog wat fotoboeken liggen, of leuke aandenkens aan het huwelijksfeest? Hoe creatiever de inzending, hoe beter. Meedoen kan per post of persoonlijk, tot 1 september 2023. Alle inzenders worden uitgenodigd voor de feestelijke prijsuitreiking. De meest originele, creatiefste inzending wint een huwelijksfeest t.w.v. €5.000,-

Zien we jullie inzending snel voorbijkomen?

  • Meedoen kan tot 10 MB via onderstaand contactformulier, per mail via info@dewillemshoeve.nl en grotere bestanden kunnen via WeTransfer naar ons gemaild worden.
  • Meedoen per post via Utrechtsestraatweg 32, 3445 AS, Woerden

Inzendingsformulier