VERZORGD AFSCHEID

De Willems Hoeve afscheidsdienst Woerden

Bijzondere uitvaartlocatie in Woerden
De Willemshoeve is een bijzondere uitvaartlocatie waar niet alleen leven, maar ook afscheid gevierd kan worden. Een rouwlocatie te midden van de historie om even stil te staan en te herdenken, in een vertrouwde sfeer voor alle aanwezigen.

De Willemshoeve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de ceremonie, receptie, condoleance en/of afscheidsdienst zo goed mogelijk past bij de persoonlijke wensen en die van de familie. De Willemshoeve denkt en helpt graag met u mee aan een mooi, liefdevol afscheid voor uw klant.

Uitvaartlocatie Woerden
De Willemshoeve bestaat uit een sfeervolle binnenruimte, royale binnentuin en naastgelegen kapel. Hierdoor zijn vele combinaties van afscheidsdiensten mogelijk. Persoonlijk contact staat bij de Willemshoeve centraal, waarbij we de invulling van de afscheidsdienst zoveel mogelijk aan de familie laten. De familie heeft zelf de regie en ruime keuze uit allerlei mogelijkheden.

Condoleance organiseren
De Willemshoeve is centraal gelegen en goed bereikbaar voor gasten uit het hele land. De kapel is een ruime locatie met capaciteit voor grote condoleances. Voor een dienst kunnen we 150 stoelen plaatsen. Daarna kunnen we de gasten verwelkomen in De Willemshoeve en onze tuin. Bij een condoleance is een groter publiek mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Wilt u een condoleance, uitvaart- of afscheidsdienst organiseren? Vul dan onderstaand formulier in voor een passende offerte.

Offerte aanvragen


Inlogformulier De Willemshoeve:
Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten